۱۴۰۰/۰۹/۱۷
دكتر مریم تفنگ چی ها به عنوان عضو كمیسیون تخصصی مشورتی آموزش و پژوهش شورای عالی منصوب شد

روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قزوین، از انتصاب دکتر مریم تفنگ چی ها به عنوان عضو کمیته تخصصی مشورتی آموزش و پژوهش شورای عالی سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران خبر داد. دکتر منصور جعفری نمین، رئیس شورای عالی، روز دوم آذر 1400 با صدور ابلاغی، دکتر مریم تفنگی چی ها، دانشیار عضور هیئت علمی دانشگاه را به عنوان عضو کمیسیون تخصصی مشورتی آموزش و پژوهش شورای عالی منصوب کرد.

دکتر مریم تفنگی چی ها، دارای مدرک دکترای تخصصی رادیولوژی دهان فک و صورت و معاون پژوهشی دانشکده دندان پزشکی می باشد.

روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه انتصاب دکتر مریم تفنگ چی ها را تبریک می­گوید و برای وی آرزوی تندرستی و توفیق دارد.

6.0.9.0
    V6.0.9.0