۱۴۰۰/۰۵/۰۲
دكتر امیر پاكپور عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی قزوین، پژوهشگر یك درصد پراستناد برتر جهان شد

پایگاه Essential Science Indicators)ESI ) یک ابزار تحلیلی برای تعیین و تشخیص پژوهش های سطح بالا در پایگاه ISI (web of sciences) است. این پایگاه بین المللی سطح بازدید، استناد و رفرنس دهی را بررسی می کند و فقط محققان، موسسات، ژورنال و مقالاتی را به حساب می آورد که از حد و سطح تعیین شده بالاتر باشند و در این صورت به عنوان پراستناد و پربازدید شناخته می شوند. دکتر امیر پاکپور عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین و رئیس پژوهشکده پیشگیری از بیماری های غیرواگیر، درسال 2021 در حیطه های بالینی و روانشناسی / روانپزشکی طبق نظام رتبه بندی جهانی ESI در فهرست پژوهشگران 1% پراستناد برتر جهان قرار گرفت و برای اولین بار در دنیا، نام دانشگاه علوم پزشکی قزوین به لیست 1% برتر جهانی افزوده شد.

دستیابی به این رتبه و موفقیت ارزنده را به ایشان و جامعه دانشگاه علوم پزشکی قزوین تبریک عرض می نمائیم.

V6.0.9.0