• ساعت : ۰۹:۵۲
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۱۲/۱۶
تالیف دو فصل از كتاب در انتشارات الزویر افتخاری دیگر برای دانشگاه علوم پزشكی قزوین

دکتر زینب علیمرادی رئیس مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت و دكتر امیر پاکپور، رئیس پژوهشکده پیشگیری از بیماری های غیر واگیر نویسندگان دو فصل از کتاب حاوی مطالبی به روز در مورد مشکلات خواب، عملکرد جنسی و درمان شناختی-رفتاری در بیماران مبتلا به صرع بوده اند، که توسط انتشارات الزویر به چاپ رسیده است.

همراستا با تحقیقاتی که در سراسر دنیا در خصوص این بیماری صورت گرفته، دانشمندان و محققان کشورمان نیز تلاش زیادی در انجام تحقیقات علمی هم‌زمان با خدمات درمانی به بیماران مبتلا کرده‌اند.
چاپ دو فصل از کتاب در کنار همه مقالات منتشر شده، برگ زرینی دیگر از افتخارات دانشگاه علوم پزشکی قزوین است.

در ذیل عناوین دو فصل از کتاب قابل دسترسی می باشد.

Chapter 12 - Epilepsy, sexual function, and mindfulness-based cognitive therapy

Chapter 34 - Application of online cognitive-behavioral therapy for insomnia among individuals with epilepsy

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱

6.1.8.0