• ساعت : ۰۰:۰۰
چهارمین كنگره بین المللی مطالعات اجتماعی سلامت

معرفی همایش

محقق گرامی،

همانگونه که مستحضرید ماهیت پیچیده سلامت و بیماری، تاثیر عوامل مختلف اجتماعی که میتوانند بر روی عملکرد سیستم سلامت و سلامتی جوامع تاثیر گذار باشند، و تاثیر سلامتی بر روی شرایط اقتصادی و اجتماعی جوامع همگی نشان دهنده لزوم وجود یک رویکرد اجتماعی به سلامت است. جهت تقویت رویکرد اجتماعی به سلامت در سیستم های سلامت، دیدگاه "اجتماعی شدن سلامت" مورد توجه قرار گرفته است.  لزوم توجه به چنین دیدگاهی حتی در اسناد بالادستی جمهوری اسلامی ایران مانند قانون اساسی و سیاستهای کلی سلامت هم وجود دارد. اجتماعی شدن سلامت چنانچه به درستی درک و اجرا شود میتواند رویکردی موفق در راه اجرایی شدن بند یازدهم سیاستهای کلی سلامت باشد که در آن آمده است:

" افزایش آگاهی، مسؤولیت پذیري، توانمندي و مشارکت ساختارمند و فعالانه فرد، خانواده و جامعه در تأمین، حفظ و ارتقاء سلامت با استفاده از ظرفیت نهادها و سازمان هاي فرهنگی، آموزشی و رسانه اي کشور تحت نظارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی."

اجتماعی‌شدن سلامت امکان استفاده از همه منابع و ظرفیت‌های موجود در همه سازمان های دولتی، بخش خصوصی، سازمان های مردم نهاد و غیر دولتی، اجتماعات و آحاد مردم را فراهم می نماید. همانگونه که در همه گیری کووید 19 نشان داده شد، بدون مشارکت همه جانبه آحاد جامعه دسترسی به سلامت و توسعه پایدار دشوار است.

با در نظرگرفتن موارد فوق الذکر و تجربه موفق برگزاری 3 دوره دوسالانه کنگره بین المللی مطالعت اجتماعی سلامت در فاصله سالهای 1395و 1399 و بازخوردهای مثبت محققان در خصوص نیاز به مطرح شدن اهمیت مطالعات اجتماعی سلامت در یک جمع علمی بین المللی بر آن شدیم چهارمین کنگره بین المللی مطالعات اجتماعی سلامت را با تمرکز بر اجتماعی شدن سلامت برگزار نماییم. در این کنگره سعی بر آن است که در مورد محورهای اجتماعی شدن سلامت در میدان عمل، اجتماعی شدن سلامت در حوزه بهداشت: تجارب و راهکارهای آینده، اجتماعی شدن سلامت در حوزه درمان و پژوهش: الزامات و راهبردها، پاسخگویی اجتماعی(social responsiveness ) در آموزش پزشکی  و سلامت اجتماعی در بحرانها و بلایا مطالب ارزشمندی بیان شود.

بدینوسیله از شما محقق گرامی دعوت به عمل می آید نتایج تحقیقات علمی خود را از طریق ارائه خلاصه مقاله با " چهارمین کنگره مطالعات اجتماعی سلامت " به اشتراک گذاشته، تا شاهد پیشرفت عمده ای در این زمینه در آینده باشیم.

دکتر کامران باقری لنکرانی، رئیس چهارمین کنگره مطالعات اجتماعی سلامت

دکتر حسن جولایی – دکتر سولماز قهرمانی، دبیران علمی چهارمین کنگره مطالعات اجتماعی سلامت

محورهای کنگره :
1- اجتماعی شدن سلامت در میدان عمل
2-اجتماعی شدن سلامت در حوزه بهداشت: تجارب و راهکارهای آینده
3-اجتماعی شدن سلامت در حوزه درمان: الزامات و راهبردها
4- اجتماعی شدن سلامت در حوزه پژوهش: آلزامات و راهبردها
5- پاسخگویی اجتماعی(social responsiveness ) در آموزش پزشکی
6- سلامت اجتماعی در بحرانها و بلایا

مهلت ارسال خلاصه مقالات: 1401/6/15
(Sep 6, 2022)
نتایج داوری مقالات: 1401/8/30
(Nov 21, 2022)
 برگزاری همایش:  30  آذرماه و 1 دی ماه 1401
(Dec 21-22, 2022)

آدرس دبیرخانه همایش: شیراز، خیابان زند،دانشکده پزشکی، ساختمان شماره ۲- طبقه هشتم ،مرکزتحقیقات سیاستگذاری سلامت

آدرس محل برگزاری همایش: شیراز، بلوار چمران، بلوار نیایش ، خیابان هنگام ،مجتمع  فرهنگی آموزشی،ورزشی ولایت

جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس https://ssh4.sums.ac.ir/fa مراجعه کنید.

6.0.15.0
    V6.0.15.0