اطلاعیه
در خصوص نحوه ثبت نام کارگاه های توانمند سازی پژوهشی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی قزوین
کارکنان دانشگاه علوم پزشکی قزوین جهت شرکت در کارگاه های توانمند سازی پژوهشی، با تماس با داخلی 2637 ( سرکار خانم امیریان)، 2621 ( آقای علیجان زاده) نسبت به تکمیل فرم ثبت نام خود اقدام نمایند (19 لغایت 30 شهریور ماه).  اطلاع رسانی های مربوطه در سایت معاونت پژوهشی و مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت (SDH) انجام خواهد شد. کارکنان جهت پیگیری به سایت های مربوطه مراجعه نمایند. مکان برگزاری کارگاه ها سالن معاونت پژوهشی خواهد بود و کارگاه ها در خارج از ساعت اداری برگزار خواهد شد. کارگاه ها از آبان ماه آغاز و تا اسفند ماه ادامه خواهد داشت. زمان برگزاری کارگاه ها، تاریخ و ساعت های مربوطه در هفته پایانی مهرماه از طریق سایت اعلام خواهد شد. لازم به ذکر است شروع ثبت نام از تاریخ 19 شهریور لغایت 30 شهریور ماه خواهد بود.

ردیف نام و نام خانوادگی کدملی محل خدمت تحصیلات رشته فارغ التحصیلی نوع استخدام تلفن همراه

بازديدها
تعداد بازديد اين صفحه: 122815
تعداد بازديد کنندگان سايت: 53220668 تعداد بازديد زيرپورتال: 360613 اين زيرپورتال امروز: 99 سایت در امروز: 8093 اين صفحه امروز: 16